CUM COMAND


- Pentru a comanda un produs va rog folositi formularul de contact aflat in pagina principala in partea dreapta(versiunea web).Ma puteti contacta deasemenea la adresa de email: style_vintage@yahoo.com:AICI ,sau chiar pe FACEBOOK lasandu-mi un mesaj privat.

- In mesajul pentru comanda specificati va rog numarul de inregistrare al obiectului care este atasat in descrierea produsului sub pret (scris cu rosu), deasemenea numele complet si adresa persoanei care urmeaza sa ridice coletul de la posta.


- Plata   se face prin posta- ramburs la ridicarea coletului ,la costul produsului se adauga taxele postale care sunt suportate de cumparator (in jur de 10 ron pe colet in functie de greutate si valoare).


- Plata se poate face si intr-un cont personal la Raiffeisen Bank,taxele postale fiind putin mai mici.Pentru mai multe detalii in acest sens contactati-ma.


- Pretul produselor nu include taxa de transport care va fi suportata de catre cumparator(in functie de greutatea si valoarea coletului pretul aproximativ 10 ron)


-  Livrarea se face si in persoana in orasul Intorsura Buzaului,fiind gratuita.


-  In cazul in care doriti un produs care nu se mai afla in stoc anuntati-ma si am sa incerc sa il readuc cat mai curand posibil.


-  Va  rog nu ezitati a ma contacta pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare.
  

 Va multumesc pentru vizualizarea blogului                                                                                                                                 Adriana.


0 comentarii: